Hobbithoeve
Paula & Hans Lenters

Burgemeester Kasteleinstraat 6 
1109 BC Driemond (Amsterdam Zuidoost)

Telefoon 0294 450525 
Mobiel 06 48764911
 
LRK-nummers:
133447169 (dagopvang), 
107950765 (BSO Hobbithoeve)
182952162 (BSO MatchZO)
 
IBAN:
NL39 ABNA 0587194499
 
Inspectierapport GGD dagopvang
Inspectierapport GGD BSO Hobbithoeve
Inspectierapport GGD BSO MatchZO

info@hobbithoeve.nl
Routebeschrijving
 
Hobbithoeve Facebook
 


Hans Lenters

Mijn vrouw (Paula) en ik hebben een dochter (Ira, 18-06 1995) en een zoon (Tim, 16-05 1997).

In 2003 zijn wij gestart met kinderdagverblijf Hobbithoeve. In de jaren daarvoor hebben wij veel ervaring opgebouwd met betrekking tot allerlei zaken die van belang zijn het leiden van een bedrijf in het algemeen (bijvoorbeeld financieel- en personeelsbeleid), en met allerlei (pedagogische en bedrijfsmatige) aspecten die verbonden zijn met kinderopvang in het bijzonder.

Tijdens en aansluitend aan mijn studie Sociale Geografie, heb ik een aantal jaar geografisch en sociologisch onderzoek verricht naar (langdurige) werkeloosheid. Na enige omzwervingen ben ik bij Gemeentebelastingen Amsterdam beland, waar ik in totaal 12 jaar heb gewerkt. Eerst als projectleider en 1e medewerker Bedrijfsbureau en uiteindelijk van 1995 tot 2002 als Hoofd Planning en Control.

De overstap naar een eigen bedrijf en de kinderopvang was groot, maar ik heb er geen moment spijt van gehad. Als geboren ‘all-rounder’ kan ik in de vele aspecten van het vak ruimschoots mijn ei kwijt. Nog elke dag proberen wij in Hobbithoeve de kwaliteit van de opvang te verbeteren. Wij worden daarbij gesteund door een uitstekend team pedagogische medewerkers. 

 

Paula Lenters-Bruggeman

Voordat Hans en ik startte met Hobbithoeve, heb ik 20 jaar in de verpleging gewerkt. Na mijn opleiding tot verpleegkundige ben ik in 1986 gaan werken op een verloskunde- en gynaecologie afdeling . Na twee jaar heb ik de specialisatie obstetrie/ gynaecologie gedaan in de VU en aansluitend ben ik 13 jaar in het verloscentrum van het AMC werkzaam geweest, waarvan de laatste twee jaar als opleidingscoördinator. Vooral het contact met de ouders, familie en samenwerking met collega’s uit diverse disciplines sprak mij erg aan. De complexe zorg aan moeders rondom de bevalling en de ‘kleine’ zuigelingen bleef ook altijd boeiend. De onregelmatige werktijden, gingen me wel tegenstaan, naarmate onze kinderen groter werden.


Het starten van een eigen kinderdagverblijf was een grote overgang. Van drie dagen werken naar een 6 daagse werkweek met twee jonge kinderen thuis, was vooral het eerste jaar zwaar. Tegelijkertijd gaf het ook veel voldoening om te merken waartoe je in staat bent als je ergens voor gaat. Zonder Hans had ik dit nooit kunnen doen. We zijn al bij elkaar sinds 1981 en weten goed wat we van elkaar kunnen verwachten. Mijn ervaring vanuit de verpleging heb ik goed kunnen gebruiken in het werken met de kinderen, ouders en collega’s. Van de pedagogisch medewerkers heb ik veel geleerd. Het is ook prettig om leiding te geven aan een betrokken en professioneel team. Het is een voorrecht om kinderen en gezinnen te zien ‘groeien’, en daar een positieve invloed op te hebben.

Hobbithoeve actueel


Wij zijn op zoek naar lieve, enthousiaste leidsters
Reviews van ouders
Hoeveel kost de opvang nu werkelijk?